Kiaušiniai
Kiaušiniai - tai tikra virtuvės klasika: maistingi, universalūs ir nepakeičiami tiek pusryčiams, tiek kepiniams ar sotiems patiekalams. Jie gali būti virti, kepti, plakti ar naudojami kaip rišamoji medžiaga. Kiaušiniai kupini baltymų ir vitaminų, o jų pasiruošimo galimybės - begalinės!
Receptai kuriuose yrakiaušinių:

Sausainiai
Riešutų sviesto sausainiaiRiešutų sviesto sausainiai - labai riešutiniai sausainiai, kurie tikrai patiks ragaujantiems.

Desertai
Pati skaniausia bananų duonaPati skaniausia bananų duona - minkšta ir aromatinga, tobula prie puodelio arbatos.

Blynai
Labai purūs blynaiLabai purūs blynai - tobulai minkšti, gardūs ir purūs blynai. Garantuotai sužavės kiekvieną.

Desertai
Avižiniai keksiukaiAvižiniai keksiukai - nepaprastai greitai paruošiami avižiniai keksiukai be kvietinių miltų

Kepiniai
Mielinė plėšoma duonelėMielinė plėšoma duonelė - tobulai minkšta, kvapni ir labai labai gardi. Tobulas priedas prie sriubos ar troškinio.

Desertai
Biscotti su migdolais ir pekaninėmis karijomisBiscotti su migdolais ir pekaninėmis karijomis - gardus, kvapnūs, lengvai paruošiami biscotti tobulai tinka prie puodelio aromatingos arbatos.

Užkandžiai
Cukinijų ir fetos spurgosCukinijų ir fetos spurgos - ieškantiems labai gardaus, bet naujo užkandžio.

Desertai
Moliūginis šokoladainisMoliūginis šokoladainis - mėgstantiems brownie, bet norintiems kiek lengvesnio ir mažiau saldaus varianto.