Morkos
Morkos - tai saldžios, traškios ir maistingos šakninės daržovės, mėgstamos dėl savo universalumo ir naudingųjų savybių. Jos puikiai tinka tiek šviežios salotose, tiek troškiniuose, sriubose ar kaip garnyras. Morkos yra gausios vitaminais, ypač A ir C, taip pat skaidulomis, todėl yra puikus pasirinkimas sveikai mitybai.
Receptai kuriuose yramorkų:

Karštieji patiekalai
Vištų blauzdelių troškinysVištų blauzdelių troškinys - jaukus patiekalas, toks sodrus ir pilnas skonio.

Sriubos
Karštieji patiekalai
Voveraičių sriubaVoveraičių sriuba - sodri, jauki, sušildanti. Tobulai paprasta sriuba.

Karštieji patiekalai
Antienos troškinys su makaronaisAntienos troškinys su makaronais - nekasdienis patiekalas, kai norisi ypatingo skonio arba nustebinti svečius.