
Sočios, traškios, lengvai salstelėjusios salotos, kurios patiks visiems, ieškantiems kiek idomesnių salotų :)
Bolivinė balanda suteikia sotumo, rukola ir morkos - šviežumo. Šios salotos puikus pasirinkimas kai norisi lengvai, bet tikrai skaniai.
Jums reikės:
Padažui:
1/4puodelioalyvuogių aliejaus
2valg. š.apelsinų sulčių
2valg. š.citrinos sulčių
0,5arb. š.cinamono
0,5arb. š.kumino
0,5arb. š.malto imbiero
šiek tiekdruskos ir pipirų
Paruošimo būdas
1
Bolivinę balandą išvirti pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės. Išvirusią pakedenti šakute, uždengti puodą dangčiu ir atidėti.
2
Į dubenį sudėti rukolą ir nusunktus, perplautus avinžirnius.
3
Morką sutarkuoti burokine tarka ir sudėti prie rukolos.
4
Datulėms išimti kauliukus ir jas šiek tiek sukapoti peiliu. Sudėti į dubenį.
5
Mėtą šiek tiek pasmulkinti, migdolus sukapoti ir viską sudėti į dubenį.
6
Galiausia sudėti išvirtą bolivinę balandą.
7
Padažui paruošti nedideliame dubenėlyje sumaišyti visus ingredientus ir supilti ant salotų.
8
Viską labai gerai išmaišyti ir mėgautis.
Skanaus!
•
•
•
•
•
•