Avinžirniai
Avinžirniai - tai maistingi ir sotūs ankštiniai, kurie puikiai tinka tiek salotoms, tiek troškiniams ar humusui. Jie turi švelnų riešutinį skonį ir puikiai priima įvairius prieskonius. Avinžirniai yra puikus baltymų, skaidulų ir vitaminų šaltinis, todėl jie yra ne tik skanūs, bet ir naudingi sveikatai.
Receptai kuriuose yraavinžirnių:
Karštieji patiekalai
Vištienos ir avinžirnių troškinysVištienos ir avinžirnių troškinys - labai gardus, sotus ir aromatingas pasirinkimas Jūsų šeimos vakarienei.
Gėrimai
Avinžirnių kokteilis su bananaisAvinžirnių kokteilis su bananais - netikėtas, bet nepaprastai gardus derinys. Patinka ir vaikams
Vegetariški patiekalai
Avinžirnių ir burokėlių falafeliaiAvinžirnių ir burokėlių falafeliai - gardūs, maistingi, paprastai paruošiami. Tikrai patiks vegetarams ir ieškantiems naujų skonių visavalgiams
Vegetariški patiekalai
Avinžirniais ir daržovėmis įdaryta jogurto duonelėTraškiais avinžirniais, šviežiomis daržovėmis ir gardžiu fetos sūriu įdarytos minkštos graikiško jogurto duonelės.
Salotos
Avinžirnių salotos su daržovėmisSalotos, pasižyminčios šviežių agurkų traškumu, fetos sūrumu ir aromatingų petražolių gaiva.