
Kaip vienas papildomas gardus priedas gali pakeisti, rodos, labai paprastų ir elementarių salotų skonį 😏 Gardžioji jogurto duonelė, tokia minkšta, tokia kvapni. Aptepta smulkintu fetos sūriu. Ir užpildyta traškiomis, gaiviomis daržovių salotomis. Skamba gerai? Tuomet gaminam 😉
(P.s. jeigu nėra noro ar galimybių kepti duonelę, tiks ir tortilija).
Jums reikės:
1/4vnt.raudonojo svogūno
kelių šakeliųkrapų
šiek tiekalyvuogių aliejaus
gabalėliofetos
žiupsniodruskos ir pipirų
Paruošimo būdas
1
Pirmiausia paruošti salotas - avinžirnius ir kukurūzus be skysčio sudėti į dubenį. Agurką supjaustyti gabaliukais ir sudėti į dubenį.
2
Svogūną susmulkinti, krapus smulkiai sukapoti. Viską sudėti į dubenį.
3
Pagardinti druska ir pipirais, įpilti aliejaus. Viską gerai išmaišyti. Atidėti.
4
Fetos sūrį sutrupinti į lėkštę, įberti pipirų, įpilti aliejaus. Šakute sutrinti. Aliejaus pilti tiek, kad fetos konsistencija būtų tokia lengviau tepama.
5
Iškepti jogurto duoneles.
6
Jas aptepti trupinta feta, ant viršaus dėti paruoštas salotas, perlenkti ir mėgautis.
Skanaus!