Medus
Medus - tai natūralus saldiklis, kuris ne tik praturtina patiekalus savo saldžiu ir švelniu skoniu, bet ir turi daugybę sveikatai naudingų savybių. Jis puikiai tinka prie arbatos, blynų, jogurto ar desertų, taip pat gali būti naudojamas marinatuose ir padažuose. Medus yra pilnas antioksidantų ir turi antibakterinių savybių, todėl jis yra vertingas ir maistingas priedas bet kuriame patiekale.
Receptai kuriuose yramedaus:

Blynai
Labai purūs blynaiLabai purūs blynai - tobulai minkšti, gardūs ir purūs blynai. Garantuotai sužavės kiekvieną.

Karštieji patiekalai
Azijietiška sriuba su vištienos kukuliaisAzijietiška sriuba su vištienos kukuliais - sušildanti ir labai aromatinga sriuba.

Desertai
Sausainiai
Kokosiniai sausainiaiKokosiniai sausainiai - itin greitai ir paprastai pagaminami, o skonis garantuotai nepaliks abejingų.

Desertai
Šokolado ir riešutų kremo krepšeliai (aka reese’s)Daugelio mėgiamas duetas - šokoladas ir riešutų kremas, tikrai nepaliks abejingų visų, kurie mėgsta labai saldžius skanėstus.