
Gardi ir sušildanti sriuba, kuri ypač patiks Azijos skonių mėgėjams. O taip pat raginu paragauti visus, ieškančius naujų skonių savo virtuvėje :)
Aromatinga sriuba, lengva, bet tuo pačiu ir pakankamai soti.
Jums reikės:
keliųsvogūnų laiškų
2česnakų skiltelių
šiek tiekimbiero
šiek tiekdruskos ir pipirų
sriubai:
raudonojo kario pastos(pagal skonį ir norimą aštrumą)
0,5lsultinio
Paruošimo būdas
1
Į dubenį sudėti maltą vištieną, smulkintus svogūnų laiškus, įtarkuoti česnakus ir imbierą, įberti druskos ir pipirų. Viską sumaišyti ir aliejumi pateptomis rankomis formuoti kukulius.
2
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek riebalų ir sudėti kukulius. Juos apkepti iš visų pusių, kol lengvai apskrus. Apkeptus kukulius atidėti.
3
Puode įkaitinti šiek tiek riebalų ir sudėti raudonojo kario pastą. Ją šiek tiek pakaitinti kol pasklis aromatas.
4
Supilti kokosų pieną, sultinį, žuvies padažą ir medų, įberti druskos. Leisti viskam užvirti.
5
Sudėti kukulius ir virti kol jie bus pilnai išvirę.
6
Tuo metu paruošti makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
7
Į dubenėlį dėti išvirtus makaronus, pilti sriubą, dėti kukulius, pabarstyti svogūnų laiškais.
Skanaus!