Fermentinis sūris
Fermentinis sūris - tai sūris, kuriam gaminti naudojami specifiniai fermentai, suteikiantys sūriui išskirtinį skonį ir tekstūrą. Jis gali būti minkštas arba kietas, su švelniu arba intensyvesniu skoniu. Fermentinis sūris puikiai tinka kaip užkandis, priedas prie salotų, užtepų, taip pat kaip pagrindinė sudedamoji dalis įvairiuose patiekaluose.
Receptai kuriuose yrafermentinio sūrio:

Kepiniai
Užkandžiai
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su sūriu ir bešamelio padažuSluoksniuotos tešlos pyragėliai su sūriu ir bešamelio padažu - traškūs, kupini skonio pyragėliai tiek užkandžiams, tiek patiekti prie sriubos.

Daržovių patiekalai
Vegetariški patiekalai
Nuogas kišas su špinataisNuogas kišas su špinatais - tobulas maistas neštis į pikniką ar valgyti namuose lengvai vakarienei.