
Šiandien apie burokėlius! Ar yra kas jų nemėgsta? Pakelkit ranką.
Mano santykis su burokėliais augo ilgai 🤭ilgą laiką valgiau tik burokėlių sriubą. Tada burokėlius su silke. Tada visai nebevalgiau.... O dabar pati mielai maišau šiltas salotas su keptais burokėliais. Taip skanu, taip sotu. Labai rekomenduoju išbandyti.
Puikiai tinka ir į pietų dėžutę įsidėti 😉
Jums reikės:
Padažui:
Paruošimo būdas
1
Virtus burokėlius supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais. Juos sudėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti kol šiek tiek apskrus.
2
Baigiant kepti įpilti šiek tiek balzaminio acto ir dar pakepti porą minučių.
3
Tuo pat metu išvirti bolivinę balandą pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės.
4
Raudonąjį svogūną susmulkinti.
5
Pistacijas sukapoti.
6
Išvirusią bolivinę balandą sudėti į lėkštę, ant viršaus sudėti apkeptus burokėlius.
7
Taip pat suberti smulkintus svogūnus ir pistacijas.
8
Viską apiberti smulkintu fetos sūriu.
9
Padažui ingredientus sumaišyti ir supilti ant salotų.
Skanaus!