<
>

Turbūt nėra žmogaus, kuris nežinotų biscotti. Tas traškumas, sodrumas…. Ir skonių įvairovė! Į biscotti tešlą galima dėti įvairius priedus - razinas, džiovintas spanguoles, šokoladą, įvairiausius riešutus. Šįkart kepiau biscotti su migdolais ir pekaninėmis karijomis. Labai rekomenduoju išbandyti 😊
Jums reikės:
Paruošimo būdas
1
Į dubenį sudėti kambario temperatūros sviestą ir suberti cukrų. Išplakti iki kreminės konsistencijos.
2
Įmušti kiaušinius, supilti vanilę ir dar plakti kol kiaušiniai pilnai įsimaišys.
3
Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
4
Viską supilti į kiaušinių ir sviesto masę. Maišyti kol neliks sausų miltų.
5
Riešutus sukapoti ir suberti į tešlą. Labai gerai išmaišyti.
6
Gautą tešlą padalinti į dvi dalis ir iš abiejų suformuoti pailgus “rąstus”, juos šiek tiek suploti.
7
Kepti iki 175 C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min, kol pradės švelniai ruduoti. Praėjus tam laikui išimti kepimo skardą ir leisti atvėsti.
8
Supjaustyti biscotti norimo storio ir išdėlioti skardoje pjauta puse į viršų. Grąžinti į orkaitę ir dar kepti apie 14min, kol gražiai paruduos. Vėsdami jie dar šiek tiek sukietės. Galima dalį pagardinti šokoladu, bet tikrai nebūtina, skanūs ir taip.
Skanaus!